Obligatoriskt gymnasium

Foto: Blondinbella.

Jag har just läst Isabella ” Blondinbella” Löwengrips  debattartikel med rubriken ”Löfven, tvinga inte elever att sitta av tiden”.

Det rödgröna samarbetet börjar illa: gymnasiet ska bli obligatoriskt. Stefan Löfven, jag har diagnosen ADHD och skulle aldrig ha klarat av en sådan skola. Jag klarar inte av att sitta still särskilt länge och skulle aldrig ha klarat av tretton obligatoriska skolår.

Förslaget är så sorgligt. Man har sett utvecklingen av skolan och börjar inse vidden av katastrofen och nu vill man göra något snabbt, visa att man minsann är regeringsduglig – och varför då inte rivstarta med ett rejält förslag?

Läs resten av Isabellas debattartikel här.

Isabella ”BlondinbellaLöwengrip är en svensk bloggare, entreprenör,författare och designer. Hon var under sin gymnasietid politiskt aktiv inom Moderata ungdomsförbundet.
Oavsett om gymnasieskolan görs obligatorisk eller ej så kommer det förmodligen alltid att finnas elever som sitter av tiden. Personligen så anser jag att Alliansens skolpolitik inte var något att jubla över precis.

Källa: SVT/opionion

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s