Blondinbella på kultursidan idag.

FIRMA MAMMA 24-åriga entreprenören och bloggaren Isabella ”Blondinbella” Löwengrip Spångberg beskriver sin förlossning som ett företag.

Klara, färdiga, född. Ida Therén om Blondinbellas racersnabba tävling genom bebislivet.

I boken Babyboost berättar blog­garen Isabella”Blondinbella” Löwengrip Spångberg om att gå från livet som upptagen kändis och entreprenör till 22-årig morsa. Löwengrip visar på en mer ödmjuk och nyanserad sida än bloggens kavajklädda ungmoderat. I bloggen har hon varit ganska bra på att upprätthålla en duktig fasad, men i den här tipsboken blir hon en klämkäck Bridget Jones: Hon läcker flytningar, kiss och mjölk, får ADHD-diagnos, gifter sig höggravid i stödstrumpor och kisskydds-binda och skiter sedan på sig under förlossningen efter för många rostbrödmackor.

Ännu mer sympatiskt är det att hon erkänner att hon tidigare haft fel i en rad frågor. Amningsbröst är inte äckliga, och kvinnor borde få amma offentligt utan att bli ifrågasatta. Check. Pojkar kan nog få leka med dockor, trots allt. Check. Hon är skeptisk till allt alternativt, men börjar på mammayoga trots doulor, fladdrande sjalar och knasmusik. Och gissa? Hon gillar det.

Klicka här för att läsa resten av Ida Therens artikel på Aftonbladets kultursida.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s