Lanserar egen hemsida – och öppnar för att bli rådgivare

Foto: STEFAN MATTSSON

I en artikel i Aftonbladet skriver  Pär Karlsson att den förre statsministern Fredrik Reinfeldt (M) tar nästa steg i sin nya karriär. Nu lanserar han en egen hemsida – och öppnar för att ta uppdrag som rådgivare.

Den 10 januari tog Fredrik Reinfeldt adjö av politiken när han på Moderaternas extrastämma höll sitt sista tal som partiledare. Efter att Anna Kinberg Batra kort därefter valdes till hans efterträdare innebar det att en 25 år lång politisk karriär hade nått vägs ände.

Efter åtta år som statsminister och nästan tolv som partiledare har Reinfeldt sagt att han vill vara fortsatt verksam i samhällsdebatten, men på andra sätt än tidigare.

Han har också konsekvent undvikit att blanda sig i dagspolitiken, både under höstens regeringskris och perioden efter den decemberöverenskommelse som rörde upp mycket känslor i hans parti.

Skriver bok – och lanserar hemsida

Sedan tidigare är det också känt att han skriver en bok om sin politiska gärning. Den är planerad att komma ut i höst på Albert Bonniers Förlag. Dessutom har den förre M-ledaren hållit flera föreläsningar, bland annat på norska näringslivsorganisationen NHO:s årskonferens.

I dag lanserade Reinfeldt dessutom sin egna hemsida – fredrikreinfeldt.se – där han berättar mer om vad han nu tänkt att syssla med. Förutom att hålla föreläsningar står det också klart att han kommer att arbeta med rådgivning.

Hela Pär Karlssons artikel hittar du här.

När inte  Fredrik Reinfeldt inte blev generalsekretare för FN så ska han av vad som framgår hans hemsida har han för avsikt att ägna sig åt rådgivning och att hålla föredrag.

Personligen så kommer jag förmodlingen inte att läsa Reinfeldts bok om hans politiska gärning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s