Ökat stöd

snurrigKraftigt ökat stöd för SD bland LO-medlemmar

SVERIGEDEMOKRATERNA Sedan riksdagsvalet i höstas, då Sverigedemokraterna mer än fördubblade sin riksdagsrepresentation jämfört med valet innan, har stödet för partiet ytterligare ökat kraftigt. Mycket fokus har legat på moderater missnöjda med DÖ- och den kravlösa migrationspolitiken. Det visar sig dock att SD går starkt framåt även i det traditionellt socialdemokratiskt dominerade LO-kollektivet.

Enligt en sammanställning som Sifo gjort utifrån valbarometern har Sverigedemokraterna ökat lika kraftigt bland LO-medlemmar som Socialdemokraterna har minskat. Stödet för SD inom LO-kollektivet är 26 procent, dvs dubbelt så högt som valresultatet i september förra året. Sannolikt är den verkliga siffran ännu högre. Stödet för SD underskattas nästan alltid i undersökningar.

Enligt uppgifter i medierna så har SD haft sin vårfest på Långholmen idag och en av deltagarna var Jimmie Åkesson som nu är tillbaka i hetluften efter sjukskrivningen.

Till SDs medlemmarnas och sympatisörernas glädje så kommer Åkesson att ställa upp till omval på posten som partiordförande för ytterligare en period, enligt uppgifter i medierna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s