Visa respekt för Sveriges väljarkår!

INSÄNDARE När Stefan Löfven och regeringen, och andra partiers representanter, försöker misstänkliggöra SD med grundlösa påståenden, anar man paniken i deras egna led. Sysslar man med svartmålning så stänker mycket på målaren. Sådan färg sitter kvar mycket länge. För man en dålig politik blir den inte bättre genom att förtala andra. Det skadar bara den som framför den.

Sen undrar jag hur ni har tänkt göra för att locka tillbaka alla väljare som flytt. Detta är en fråga till alla partier utom SD. Det är era tidigare väljare som ni förolämpar när ni öser ur er lögner och felaktiga påståenden om SD. Vi som stött er under många år. Tror ni det är rätt sätt att få tillbaka våra röster? Är vi nu i era ögon bara en skock får som lydigt skall komma tillbaka och sedan tysta stå till ert förfogande? Glöm det!

Jag rekommenderar starkt att nästa gång det blåser trettio sekundmeter – gå då ut och ställ er i motvinden och spotta allt vad ni orkar. Det är så jag uppfattar att ni behandlar oss. Så vänta er inte att vi lydigt skall komma springande till er för att stödja en så inkompetent regering.

Jag kan också konstatera att för första gången har vi en regering där avsaknaden av vassa knivar i lådan är total. Inkluderade i ovanstående är även samtliga partier i Alliansen vilka också är delaktiga och ansvariga för den prekära situation vårt land befinner sig i. Hade alla, och jag menar alla, partier samarbetat konstruktivt så skulle vi inte hamnat där vi är i dagens läge.

Alla ni som inte vill tala eller förhandla med SD, ni har inte fattat att ni är helt fel ute. Varje förolämpning från er är ett nytt tag med sågen på den gren ni sitter och vi ser fram emot när den brister.

Hittade denna insändare här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s