Paniken sprider sig bland de andra partierna

Dont-Panic1INSÄNDARE I takt med SD:s exempellösa framgångar växer oron bland de andra partierna. Den officiella framtoningen från sjuklövern är alltjämt att Sverige ska ha ett ”generöst flyktingmottagande”, det vill säga en fortsatt massinvandring. Men när SD med 22,1% knappar in på M och S, samt KD och FP riskerar att åka ur riksdagen, börjar paniken sprida sig bland
sjuklöverpartierna.

Än så länge har inte partiledningarna kommit till insikt – åtminstone inte offentligt – men det börjar faktiskt dyka upp politiker som avviker från de förhärskande politiskt korrekta åsikterna. Nedan följer att axplock av politiker och debattörer från sjuklövern som försöker göra sina partiledningar uppmärksamma på konsekvenserna av deras politik.

Finn Bengtsson (M). Bland Moderaternas gräsrötter finns ett utbrett missnöje med decemberöverenskommelsen. Partiledningen har låtit partipiskan vina över dem som har försökt opponera sig, men Finn Bengtsson har ståndaktigt drivit linjen om att Moderaterna bör rösta på sin egen budget. För det har han utsatts för personangrepp och vuxenmobbing av partiets riksdagsgrupp, men han har ändå hållit ut. För detta motstånd mot den odemokratiska Decemberöverenskommelsen förtjänar Finn all respekt.

Klicka här och läs resten av denna insändare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s