1:a dagen efter ledigheten

KQWMZQ7W1CFörsta muggen kaffe för dagen är avklarad och även de sedvanliga morgonbestyren. En ny dag står för dörren med nya möjligheter att ta vara på, första dagen efter välbehövlig ledighet.

Under min ledighet har jag hunnit med att planera in lite trevliga aktiviteter under hösten som jag ser framemot att delta i.

Tre politiker att hålla koll på nu när riksdagsarbetet sätter igång
Åsa Romson
Har haft ett minst sagt tufft första år som statsråd. Hon behöver synas i positiva sammanhang och har chansen om klimatförhandlingarna i Paris i december blir en framgång.

Jan Björklund
Alliansens ”Gossen Ruda” har tagit sig an motståndarna i det egna partiet med gott humör och stor framgång. Men för att klara sig fram till nästa val kan inte opinionssiffrorna fortsätta att ligga farligt nära riksdagsspärren. Björklund kan mycket väl bli den som sätter allians­sammanhållningen på hårdast prov.

Ebba Busch Thor
Kristdemokraterna befinner sig i permanent kris. Nu har de en ny färgstark partiledare som den värdekonservativa delen av partiet hoppas mycket på. Snart är hon tillbaka från föräldraledigheten. Då kommer Ebba Busch Thor att göra allt för att göra avtryck.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s