Att skriva för bloggar

skriva förbloggar
E-bok finns att köpa hos bokus.com

Sponsrat inlägg i samarbete med Blogfame.

Skriva för Bloggar är en e-bok för bloggare, skriven av Tommy k Johansson, som sedan 2010 arbetat heltid med att driva egna bloggar.

E-boken är indelad i 23 kapitel, proppfulla av idéer och förslag, inspiration och konkreta tips om hur du skriver framgångsrika bloggposter. Du får lära dig att skriva artiklar som fångar upp och håller kvar läsaren på din sajt. Skriv bloggposter som hamnar högt upp i Google och andra sökmotorer för att dagligen locka in nya läsare.

Vidare beskriver e-boken flera metoder för att hitta uppslag till artiklar och bloggposter. Med hjälp av dessa smarta sätt, som proffsen använder sig av, ser du till att alltid ha något att skriva om. Skrivkramp? Glöm det.

Skriva för Bloggar är en e-bok som riktar sig mot såväl nybörjare i uppstarten av sin första blogg, till aktiva bloggare som har sysslat med det i flera år.

Du behöver inga direkta förkunskaper för att få nytta av e-boken. Det enda du behöver är en blogg, ett brinnande intresse och en vilja att skapa den bästa bloggen inom just ditt område! Om du har det är Skriva för Bloggar för dig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s