Vänsterpartiet: Inga socialister kvar i Socialdemokraterna i Norrköping

Mona Olsson, oppositionsråd för Vänsterpartiet i Norrköping. Foto: Tahir Yousef/Sveriges Radio

Socialdemokraterna i Norrköping sviker sina väljare! Det hävdar Mona Olsson, oppositionsråd för Vänsterpartiet efter halva mandatperioden.

Det är nu halvtid i politiken, de styrande partierna har haft två år på sig att försöka förverkliga de löften de gav innan valet 2014. Inför valet klargjorde den rödgröna majoriteten med Socialdemokraterna i spetsen att de vägrar införa LOV-lagen om valfrihet i äldreomsorgen.

– Jag är förvånad och besviken. Det var otänkbart att det skulle hända för vi sa ett tydligt nej, säger Mona Olsson (V).

Men i valet fick inte de rödgröna egen majoritet. Socialdemokraterna valde istället att inleda ett samarbete över blockgränserna. Något som lett till en tydlig högersvängning i Socialdemokraternas politik menar Mona Olsson.

Klicka här för att läsa resten.

Vänsterpartiet i Norrköping gillar inte att man sedan valet 2014 bedriver en mittenpolitik i kommunen och att Socialdemokraterna valde att samarbeta över blockgränsen.

Hur i hela fridens namn ska Vänsterpartiet i Norrköping kunna påverka och förändra hur Socialdemokraterna bedriver sin politik i kommunen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s