Amir ”det ensamkommande flyktingbarnet” från Afghanistan är hemma i Iran på semester

Amir Nabizadeh är ett ”ensamkommande flyktingbarn” från Afghanistan på 18 år. Det är i vare fall vad han tidigare påstått.

Amir Nabizadeh är känd från åtskilliga blogginlägg, han varit talesperson för de protesterande och ljugande afghanerna i Stockholm, han har anklagas för att ljuga om sin ålder och sin bakgrund, för att ha anmält Mattias Karlsson (SD) för förtal, vilket resulterade i att anmälan hamnade i papperskorgen.

Nu har Amir återvänt till sina föräldrar på semester, dock inte till Afghanistan utan till Iran där han har sin familj som tydligen lever rätt bra i Teheran, trots att Amir skriver på sin Facebook att han är från Kabul.

Vem som betalat resan och resorna inom Sverige som Amir brukar göra vet jag inte men det är väl lönsamt att vara yrkesdemonstrant och det går bra att åka på semester till det land man flytt ifrån och få behålla uppehållstillståndet trots lögner.

Man kan också undra över, när talespersonerna för afghanerna blåljuger helt öppet, hur mycket ljuger inte de andra?

Amirs Twitter

Från Amirs Facebook 14 december 2017 ”Jag är så himlen trött på allt som finns runt omkring mig, på livet utan min familj och den jävla politiken som spelar med människor i landet och dom rättigheterna som finns bara i boken. Jag orkar inte mer och finns tusentals andra som mig, låt oss sova tryggt Stefan Löfven”

amir_pc3a5_semester

Finns att läsa om Amirs resa här.

Killen skyltar ogenerat på socilala medier att han åkt hem till landet han säger sig ha flytt från. Att det är ekonomiska migranter vi har att göra med till 99% av alla som kommer kunde i detta fall inte vara tydligare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.